Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει οριστικά αυλαία σε ένα σχεδόν μήνα με την εκπομπή «Ελένη» στον Alpha και πάει… στα Άχλα.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της μας ανακοίνωσε ότι είναι η τελευταία χρονιά της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αλλά και ότι την επόμενη σεζόν δε θα την δούμε σε κανένα κανάλι.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη συγκινημένη τόνισε μεταξύ άλλων την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω…».

Σήμερα λοιπόν στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε σε ένα συνεργάτη της που τον έζησε αυτή την τελευταία σεζόν και του είπε δημόσια σ’ αγαπώ και του έστειλε τα φιλιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον σκηνοθέτη της, Νίκο Αγγελόπουλο και αφού είπε δημόσια σ’ αγαπώ τόνισε συγκινημένη: «Είσαι καταπληκτικός σκηνοθέτης! Σ’ αγαπώ και σε χάρηκα έστω και λίγο».

Δείτε τι άλλο είπε στον αέρα της εκπομπής της για τον συνεργάτη της και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Μετρά αντίστροφα η παρουσιάστρια για το μεγάλο φινάλε και δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής της.

Πηγή: parapolitika.gr