Η γνωστή παρουσιάστρια που έναν χρόνο μετά την τηλεοπτική της απουσία επιστρέφει με ολοκαίνουργια εκπομπή στο Mega, βρίσκεται στην αγαπημένο της νησί και χαλαρώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Τον ήλιο και τη θάλασσα στο αγαπημένο της νησί απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που έναν χρόνο μετά την τηλεοπτική της απουσία επιστρέφει με ολοκαίνουργια εκπομπή στο Mega,  βρίσκεται στην όμορφη Άνδρο και χαλαρώνει με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Και μπορεί στην Αθήνα οι ρυθμοί για τη γνωστή παρουσιάστρια να ήταν έντονοι, καθώς ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τηλεοπτικό come back της, στην Άνδρο όμως τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο χαλαρά.

Το συγκεκριμένο νησί, όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου αποτελεί τον «επίγειο παράδεισό» της και εκείνη συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Σήμερα λοιπόν, παραμένοντας πιστή στο ραντεβού με τους followers της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό της από την Άνδρο και μας έδειξε τις τέλειες αναλογίες της.

Πηγή: parapolitika.gr