Η παρουσιάστρια «τα έχασε» με τηλεθεάτρια που της ευχήθηκε on air, μιας και δεν γνωρίζουν πολλοί την γιορτή και η ίδια δεν ανέφερε τίποτα on air!

Σήμερα γιορτάζει η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια Λάτσιου!

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα «τα έχασε» με τηλεθεάτρια που της ευχήθηκε on air, μιας και δεν γνωρίζουν πολλοί την γιορτή και η ίδια δεν ανέφερε τίποτα on air!

H Ελένη απάντησε στην τηλεθεάτρια: «Ναι γιορτάζει η Βαλέριά μου! Σε ευχαριστώ πολύ»!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος είναι πια 13 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 13χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της…

 

 

Πηγή: parapolitika.gr