Με αφορμή ένα βίντεο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κλαίει το μόντελινγκ που σε έχασε» και εκείνος άρχισε να σηκώνει το φρύδι του. Η Ελένη τον ρώτησε «σηκώνεις και το άλλο; Για σήκωσέ το»! Ο Δημήτρης προσπάθησε να σηκώσει και το άλλο φρύδι αλλά μάταια… «Μου δίνει εντολή για το άλλο» της απάντησε! «Καλέ σήκωσέ το» του είπε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη να της απαντά «δεν έχω άλλο»!

Έλιωσαν στο γέλιο οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη με την απορία της on air!

Με αφορμή ένα βίντεο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κλαίει το μόντελινγκ που σε έχασε» και εκείνος άρχισε να σηκώνει το φρύδι του. Η Ελένη τον ρώτησε «σηκώνεις και το άλλο; Για σήκωσέ το»! Ο Δημήτρης προσπάθησε να σηκώσει και το άλλο φρύδι αλλά μάταια… «Μου δίνει εντολή για το άλλο» της απάντησε! «Καλέ σήκωσέ το» του είπε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη να της απαντά «δεν έχω άλλο».

Και άρχισε να ρωτά έναν έναν εάν σηκώνει τα φρύδια του, όταν ο Σάββας Πούμπουρας σήκωσε και τα δύο φρύδια του, τότε ο Δημήτρης άρχισε τις σπόντες. «Ο απουσιολόγος Σάββας Πούμπουρας σηκώνει και τα δύο φρύδια» είπε όλο νόημα.

Και η Ελένη συνέχισε λέγοντας: «Ρε παιδιά δηλαδή δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σηκώσει και τα δύο ένα ένα;»!

Πηγή: parapolitika.gr