Η Ελένη Μαλασίδου είναι παρουσιάστρια ειδήσεων επαρχιακού τηλεοπτικού καναλιού, και συχνά δίνει τροφή για σχόλια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, και δήλωσε ότι αισθάνθηκε θιγμένη και μειωμένη.

Η Ελένη Μαλασίδου
, μια παρουσιάστρια από την Ορεστιάδα που έχει κριθεί πολλές φορές από τον Νίκο Μουτσινά για τις στιλιστικές της επιλογές μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως ένιωσε θιγμένη και μειωμένη με τα σχόλια του παρουσιαστή.

«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη.

Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή.

Αισθάνθηκα προσβεβλημένη. Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω έκταση, τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω.

Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλια. Δε σχολίασε τα κιλά μου αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δε παρακολουθώ τι λέει, ότι μου λένε.

Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα.

Αν με καλούσε στην εκπομπή δε θα ερχόμουν, έχω πολλές δουλειές. Τα σχόλιά του με πείραξαν στην αρχή» είπε η Ελένη Μαλασίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
Γ. Καπουτζίδης – Ν. Μουτσινάς: Η άγνωστη “κόντρα” και η Ζ. Μακρυπούλια.

Η ατάκα όλο νόημα του Νίκου Μουτσινά ως απάντηση στον Γιώργο Καπουτζίδη. Τι ρόλο παίζει στην “κόντρα” τους η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια από την Ορεστιάδα που έχει κριθεί στυλιστικά από τον γνωστό παρουσιαστή, Ελένη Μαλασίδου, μιλά στη «Super Katerina»

Πηγή: parapolitika.gr