Είπε τελικά το πολυπόθητο “ναι” στον Αλμπέρτο Μποτία;

Χθεσινό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής θέλει την Ελένη Φουρέιρα να έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Παντελής Τουτουντζής, make up artist και κουμπάρος της τραγουδίστριας, απάντησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις φήμες γάμου του ζευγαριού.

«Θα σου πω την αλήθεια. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τα πάντα για την Ελένη. Κάτι τέτοιο όχι.

Όμως η Ελένη είναι τόσο απρόβλεπτη, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο μέσα στη μέρα και να το μάθω. Δεν γνωρίζω. Η Ελένη μου έχει βαφτίσει τα παιδιά. Αν μου το ζητήσει τότε σίγουρα θα την πάντρευα.

Θα πω κάτι πιο πικάντικο για αυτή τη σχέση. Όταν είχε έρθει αυτό το αγόρι σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν η Ελένη, είχα ανέβει στο καμαρίνι ημιλιπόθυμος και της λέω “Τι κούκλος είναι αυτός Θεέ μου”. Ο ενθουσιασμός μου τους έφερε κοντά.

Τους αγαπάω και τους λατρεύω και τους δύο ξεχωριστά και τους δύο μαζί. Υπέροχα παιδιά. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι, εργατικοί και πιστοί στους ανθρώπους γύρω τους.

Αν ισχύει η πρόταση γάμου δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι γεμάτη.

Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά, η Ελένη τα λατρεύει και τα δικά μου τη λατρεύουν. Τους κάνει συνέχεια δώρα.

Εννοείται πως θα τη βάφω και στο “House of Fame”. Είμαι πάντα δίπλα της» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Παντελής Τουτουντζής στη «Φωλιά των Κου Κου».

Πηγή: parapolitika.gr