Εντυπωσιακή η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision 2021, αλλά δεν το χάρηκαν όλοι. Ορισμένοι χρήστες ξανά μίλησαν για τα κιλά της.

Στον τελικό της Eurovision 2021 χόρεψε ξανά το «My Number One» η Έλενα Παπαρίζου.

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act.

Η Έλενα σαν να μην πέρασε μία μέρα και ειρήνευσε το «My Number One» με τους χορευτές της σε μια ταράτσα του Ρότερνταμ.

Οι έξι επίτιμοι καλεσμένοι του μεγάλου τελικού ήταν οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο φέτος οι διοργανωτές ετοιμάσαν πολλές εκπλήξεις για στην βραδιά του τελικού. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Ελενα Παπαρίζου στο 5:18″

Η Έλενα και η παρέα της ήταν από τους πέντε πρωταγωνιστές του «Rock The Roof», ενός θεαματικού πάρτι έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ. Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η κορυφαία pop star Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας προκαλώντας συγκίνηση.

Ωστόσο υπήρχαν κάποιοι που ασχολήθηκαν με τα κιλά της και όχι με το θέαμα που πρόσφερε. Ορισμένοι κάνοντας μπλακ χιούμορ ανέφεραν ότι το μακρινό 2005 τη σήκωνε στους ώμους του στη χορογραφία ένας χορευτής ενώ το 2021 χρειάστηκαν δύο χορευτές για να τη σηκώσουν ψηλά.

Βεβαίως, οι περισσότεροι απάντησαν στους κακεντρεχείς κάνοντας λόγο για απρεπή σχόλια.

Πηγή: parapolitika.gr