«Διαβάζοντας όμως τι έχει περάσει ο άνθρωπος σε χρονιά που δεν είχαν ούτε τα βασικά… όπως το 1918 λέω ότι όλα κάνουν κύκλο και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα», γράφει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της

Η Έλενα Χριστοπούλου βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε λόγω του κοροναϊού. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν και στη λεζάντα έγραψε για την ισπανική γρίπη που στοίχισε τη ζωή σε 100. 000. 000 ανθρώπους.

«1918. Πανδημία. Ισπανική γρίπη. 100 000 000 θάνατοι. Έχω περάσει πολλά συναισθηματικα σκαμπανεβάσματα τύπου: γιατί σε εμάς? Γιατί τώρα? Όλα πήγαιναν στην οικονομία καλύτερα, περάσαμε μνημόνια, η αγορά πήγαινε σταθερά και ανοδικά, τα νησιά μας από τον τουρισμό είχαν πάρει οικονομική ανάσα, κτλ κτλ κτλ και ξαφνικά… όλα αλλιώς!! Και αρχικά απορώ, μετά δεν πιστεύω, ύστερα φοβάμαι, κατόπιν αγωνιώ, τώρα λέω είμαι τυχερή που είμαι καλά… κάθε ήμερα θέλω να ακούσω λιγότερους θανάτους σε όλο τον κόσμο αυτί είναι η ευχή μου! Διαβάζοντας όμως τι έχει περάσει ο άνθρωπος σε χρονιά που δεν είχαν ούτε τα βασικά… όπως το 1918 λέω ότι όλα κάνουν κύκλο και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα!! Μείνετε δυνατοί να είμαστε όλοι μαζί μόλις κλείσει ο κύκλος ! #ηαγαπηκανειθαυματα και η ΖΩΗ θα συνεχιστεί!», έγραψε.

Πηγή: parapolitika.gr