«Αυτή να είναι και η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή σήμερα μαζί σου. Είπα μπορεί και δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του «The 2night Show».

Η γοητευτική πρώην κριτής του «My Style Rocks» πρόδωσε, μέσα σε όλα, το ενδεχόμενο να μην τη δούμε ποτέ ξανά στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση, τρία χρόνια τώρα, μοιάζει πάρα πολύ με τον χώρο της μόδας και με την κοινωνία.

Η τηλεόραση είναι η κοινωνία σε ένα κουτί και δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στα φώτα, το make up και τα μαλλιά».

«Θελκτική είναι γιατί σε βοηθάει πάρα πολύ με τα παρεμφερή που κάνεις. Φυσικά δηλαδή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν είναι για να τρελαθώ κιόλας. Δεν έχει γίνει και κάτι τρομερό» πρόσθεσε.

«Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτή να είναι και η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή σήμερα μαζί σου. Είπα μπορεί και δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό».

Βεβαίως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην «τσιμπήσει» με χιούμορ τις παραπάνω δηλώσεις της καλεσμένης του για να δημιουργήσει ένα ωραιότατο τρέιλερ.Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα παρουσιάσει το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ.

Την Έλενα Χριστοπούλου φιλοξένησε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2night Show».

Μέσα σε όλα, στο talk show του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, «Super Makeover» για την παρουσίαση του οποίου αρχικά είχε ακουστεί το δικό της όνομα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή πως «ήταν να παρουσιάσω το Super Makeover στον ΣΚΑΪ, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό.

Το πρόβλημα ήταν , που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρείες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρεία σκέφτεται προφανώς ότι «πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο.

Αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά».

«Την θεωρώ και πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή. Μια απόφαση που πήρε αυτή η εταιρεία που λέγεται ΣΚΑΪ και είμαι μαζί τους. Business is business» πρόσθεσε.

Πηγή: parapolitika.gr