Δείτε την ανάρτηση της Ελευθερίας Ρήγου

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελευθερία Ρήγου
, καθώς έχασε τη μητέρα της.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως ανέφερε, η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή πριν μία εβδομάδα, όμως η ίδια είναι τώρα έτοιμη να μοιραστεί ορισμένες από τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της

Στην ανάρτησή της, η Ελευθερία Ρήγου έγραψε: «Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή. Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν και έκαναν τα πάντα γι’αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μεγάλωσε τα εγγόνια της και είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε».

Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα

«Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφ’ενός δεν έχει φύγει (κι ούτε πρόκειται), έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση. Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ρήγου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: parapolitika.gr