Τι θα έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου εάν δεν είχε πει «ναι» στο Survivor; «Αν δεν πήγαινα στο Survivor, συζητούσα να κάνω το…»

Η Ελευθερία Ελευθερίου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει αποχωρήσει από το Survivor εδώ και μερικές εβδομάδες, εξομολογήθηκε την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε ότι η πρόταση για το ριάλιτι της έγινε δύο ημέρες πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι.

Τι θα έκαν, αν δεν είχε πει το μεγάλο «ναι» στο Survivor; Όπως ανέφερε, συζητούσε για να λάβει μέρος στο «YFSF All Star».

«Έκατσα 4 μήνες γεμάτους στο Survivor. Ήταν η τρίτη φορά που μου έγινε πρόταση για το παιχνίδι, μου έγινε πρόταση και για το πρώτο και για το δεύτερο. Παρόλα αυτά, ενώ είχα κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις τον χειμώνα, και στο κανάλι σας, και για το “YFSF All Star}.

Αν δεν πήγαινα στο ριάλιτι, θα ήμουν. Ήθελα πολύ να το κάνω το “YFSF All Star”, γιατί πέρασα φανταστικά. Όταν το έκανα τότε, κλαίγαμε – θυμάμαι – όταν είχε τελειώσει. Είχα και ακόμα κάτι, που από τη στιγμή που δεν έγινε, δε μπορώ να το πω. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις», σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είχε λάβει μέρος στο σόου μεταμορφώσεων YFSF του ΑΝΤ1 το 2014 και είχε δεχτεί θετικές κριτικές για το ταλέντο της στις μεταμφιέσεις.

Πηγή: parapolitika.gr