Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού

Αιχμές κατά «εξωθεσμικών κέντρων και παραγόντων της Δεξιάς» αφήνει με ανακοίνωσή της η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει πως με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης και ιδιαιτέρως εναντίον του ιδίου, «καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων», είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξης συνολικά.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού

Την τελευταία περίοδο, πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της Παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της Παράταξής μας συνολικά.

Παρουσιάζει μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός πως επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι, η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική.