«Εμείς είμαστε η συνέχεια της Δημοκρατικής Παράταξης. Δεν θα αφήσουμε κανέναν νεόκοπο, λαϊκιστή και ψεύτη να κλέψει την ιστορία μας», είπε από τη Λάρισα ο υποψήφιος για την ηγεσία

«Εμείς είμαστε η συνέχεια της Δημοκρατικής Παράταξης. Δεν θα αφήσουμε κανέναν νεόκοπο, λαϊκιστή και ψεύτη να κλέψει την ιστορία μας» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε πολιτική ομιλία του στη Λάρισα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες «θα κάνουμε μια αλλαγή παίρνοντας πίσω την ταυτότητα μας και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι εμείς είμαστε η συνέχεια της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» και συνέχισε με μια προσωπική αναφορά «στο γραφείο μου έχω μία φωτογραφία την οποία κοιτάω κάθε πρωί και λέω αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ. Γιατί αυτό σου δείχνει τι είσαι, ποια επιλογή ζωής έχεις κάνει. 1932, Ζάκυνθος, εγκαίνια δημοτικού σχολείου, πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος υπουργός παιδείας, το λέω και συγκινούμαι, Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτοί είμαστε. Και δεν θα αφήσουμε σε κανέναν να μας κλέψει την ιστορία, σε κανέναν νεόκοπο λαϊκιστή και ψεύτη».

Κάλεσε του πολίτες να συμμετέχουν μαζικά

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Λοβέρδος κάλεσε του πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, ζητώντας τους «να παραμερίσουν κομματικούς μηχανισμούς». Παράλληλα σημείωσε πως οι εκλογές για την ανάδειξη της ηγεσίας του κόμματος «πρέπει να γίνουν γιορτή της δημοκρατίας». Καλώ 11 εκατ. συμπολίτες μας να καταστήσουν την 5η Δεκεμβρίου γιορτή της Δημοκρατίας και να επιλέξουν. Δεν είμαι άνθρωπος των συγκεχυμένων μηνυμάτων και θέτω ευθέως τα κριτήρια».