Και έκτος υποψήφιος φαίνεται πως θα υπάρξει για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου

Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ
έφερε πολλούς…υποψήφιους μνηστήρες για τον προεδρικό θώκο.

Έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλου Γερουλάνου (κατά χρονική σειρά), όλο και πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης να είναι ο έκτος υποψήφιος, πλαισιώνοντας τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Καστανίδη και Ανδρέα Λοβέρδο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του parapolitika.gr, ο κ. Χρηστίδης ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ψάχνοντας τις απαραίτητες υπογραφές που θα στηρίξουν τη μάχη που επιθυμεί να δώσει. Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης του Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) θα συνεδριάσει σήμερα και λογικά, μετά τις συνεννοήσεις που προηγήθηκαν, θα δώσει μια μικρή παράταση (η προθεσμία λήγει τυπικά τα μεσάνυχτα απόψε) μέχρι την επόμενη εβδομάδα, με αφορμή να δοθεί χρόνος τους δύο νέους υποψηφίους να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες υπογραφές.

Αν μη τι άλλο, η αποχώρηση της προέδρου της «Δημοκρατικής Παράταξης» έχει διασπάσει το γεννηματικό μπλοκ, καθώς η ίδια όχι μόνο δεν έδωσε σε κάποιον το χρίσμα ως συνεχιστή της αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει μεγάλη μάχη για να…ψαρέψουν τη στήριξη από την εν λόγω ομάδα.