Η εικόνα ενός Τσίπρα να μιλάει σε σχεδόν άδεια καφενεία, προβλημάτισε τους κομματικούς επιτελείς

Απογοητευτική χαρακτηρίζουν ακόμη και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ την υποδοχή της οποίας έτυχε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη

. Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κομματικό κάλεσμα, επιβεβαιώνοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να έπεται σε όλους τους νομούς της Κρήτης (ακόμη και σε αυτόν των Χανίων) του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η εικόνα ενός Τσίπρα να μιλάει σε σχεδόν άδεια καφενεία, προβλημάτισε τους κομματικούς επιτελείς, που προφανώς ανέμεναν μεγαλύτερη συσπείρωση. 

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Απογοητευτική χαρακτηρίζουν ακόμη και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ την υποδοχή της οποίας έτυχε ο πρόεδρος Τσίπρας στο πάλαι ποτέ πολιτικό «κάστρο» της κεντροαριστεράς, που δεν είναι άλλο από την Κρήτη. Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κομματικό κάλεσμα, επιβεβαιώνοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να έπεται σε όλους τους νομούς της Κρήτης (ακόμη και σε αυτόν των Χανίων) του ΠΑΣΟΚ. Η εικόνα ενός Τσίπρα να μιλάει σε σχεδόν άδεια καφενεία είναι αλήθεια ότι προβλημάτισε τους κομματικούς επιτελείς, που προφανώς ανέμεναν μεγαλύτερη συσπείρωση μετά την εκλογική συντριβή της 21ης Μαΐου. Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι τόσο ο Ξανθός στο Ρέθυμνο, όσο και ο Πολάκης στα Χανιά, θα δυσκολευτούν να μπουν στην επόμενη Βουλή.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr