Η επιθυμία του Κώστα Καραμανλή

Κάτι περισσότερο από σίγουροι εμφανίζονται κάτι παλιοί Καραμανλικοί για την τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα στο υπουργείο Υποδομών.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι επικαλούνται και τη σχετική επιθυμία που όπως λένε έχει εκφράσει ο Κώστας Καραμανλής, σχετικά με την αξιοποίηση του τέως υπουργού Οικονομικών στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Τέτοια σιγουριά, που προφανώς πηγάζει και από τα θέλω του ίδιου του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ως πρόκληση το χαρτοφυλάκιο του Υποδομών, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Κάτι περισσότερο από σίγουροι εμφανίζονται κάτι παλιοί Καραμανλικοί για την τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα στο υπουργείο Υποδομών. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι επικαλούνται (μεταξύ των άλλων) και τη σχετική επιθυμία που όπως λένε έχει εκφράσει ο πρόεδρος της καρδιάς μας, Κώστας Καραμανλής, σχετικά με την αξιοποίηση του τέως τσάρου στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο. Όπως έλεγαν «αν κάτι δεν αλλάξει είναι το χαρτοφυλάκιο του Σταϊκούρα». Τέτοια σιγουριά, που προφανώς πηγάζει και από τα θέλω του ίδιου του τέως υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αντιμετωπίζει ως πρόκληση το χαρτοφυλάκιο του Υποδομών.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr