«Μόνο η Βουλγαρία μας ξεπερνά σε ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» σχολίασε

Κάλεσμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να στείλουν στη νέα Βουλή ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε από τις Αρχάνες Ηρακλείου, ο πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην ενδοχώρα και τα νότια του νομού Ηρακλείου, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει αξιόπιστη και προοδευτική δύναμη προκειμένου να αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης. Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δημόσια υγεία και την αύξηση των μισθών. «Ακόμα και σήμερα (σημ. την Κυριακή), στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης, περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία την ώρα που είμαστε δεύτεροι στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία. Λέει επίσης, ότι θα αυξήσει τους μισθούς κατά 25%, όταν έχει ήδη καταθέσει μεσοπροθεσμο σχέδιο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που λέει για αύξηση 13% σε 4 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να εγκαινιάσει στο Αρκαλοχώρι, τα νέα γραφεία της δημοτικής οργάνωσης Μινώα Πεδιάδος.