Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και από τα Γιάννενα πως κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να προεξοφληθεί προεκλογικά αφού οι κάλπες είναι άδειες και κάλεσε τους πολίτες «να τις γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ»

O Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων και μιλώντας με τους πολίτες κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο κέντρο της πόλης, τους ευχαρίστησε για το ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, οι κάλπες είναι άδειες, ο στόχος που πρέπει να θέσουμε είναι να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές και στα Γιάννενα να βγάλουμε 3 βουλευτές και το ποσοστό στα Γιάννενα να γράφει το 4 μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων, έβγαλε φωτογραφίες και σέλφι με τους πολίτες αλλά και μίλησε με ανθρώπους που έπιναν τον καφέ τους στα μαγαζιά των πεζοδρόμων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και από τα Γιάννενα πως κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να προεξοφληθεί προεκλογικά αφού οι κάλπες είναι άδειες και κάλεσε τους πολίτες «να τις γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ».

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση σας. Ψηλά τις σημαίες της Νέας Δημοκρατίας, της Ελλάδος. Θα είναι μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα η 25η Ιουνίου, με γαλάζιο ουρανό και με την Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη νικήτρια των εκλογών», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος από όσους έδωσαν το παρών στη σημερινή επίσκεψή του στα Γιάννενα.