«Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε η Πόπη Τσαπανίδου προς τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Με τη Νέα Δημοκρατία

να έχει μεγαλώσει την απόστασή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κόντρα ανάμεσα στην Κουμουνδούρου και το ΠΑΣΟΚ κερδίζει σε ντεσιμπέλ και ένταση ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Ο Δημήτρης Μάντζος και η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή και διασταύρωσαν τα ξίφη τους μια εβδομάδα λίγο πριν τις επερχόμενες κάλπες. Ανάμεσα σε όσα είπαν ξεχώρισε η ατάκα που υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ προς την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ πως «λυπούμαστε που δεν ήρθαμε να σας συλλυπηθούμε», όταν η κ. Τσαπανίδου τού είπε «Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο διάλογος

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν είναι δυνατόν να χαίρεστε που χάνει ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του προοδευτικού χώρου, όταν βλέπει μία τέτοια ανάκαμψη της δεξιάς, δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει για μικρή αύξηση.

Δημήτρης Μάντζος: Είναι η τρίτη φορά που συναντιόμαστε στο πολιτικό πάνελ κ. Τσαπανίδου και θα σας πω ότι λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε να συλλυπηθούμε το ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά προσπαθήσαμε να χαρούμε και δεν πήραμε την άδεια του κ. Τσίπρα.

Πόπη Τσαπανίδου: Μαύρο το χιούμορ σας, αλλά εν πάση περιπτώσει.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon