Σε σχέση με τα μικρότερα κόμματα, από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει μια περαιτέρω καθίζηση της Ελληνικής Λύσης, όπως και της «ΝΙΚΗΣ»

«Φρέσκες» πληροφορίες από μυστικές δημοσκοπήσεις

παραθέτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Αυτή τη στιγμή, η ΝΔ κινείται σταθερά από 43-45%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιοριστεί από 13-15%. Καθοδική τάση καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ, που μετά βίας ξεπερνά το 10%. Απεναντίας, το ΚΚΕ δείχνει να «τσιμπάει» μιάμιση μονάδα. Σε σχέση με τα μικρότερα κόμματα, από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει μια περαιτέρω καθίζηση της Ελληνικής Λύσης, όπως και της «ΝΙΚΗΣ». Επίσης, σταθερά κάτω από το 3% κινούνται ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιάτες, με την πιο σταθερή δύναμη να αναδεικνύεται η Ζωή Κωνσταντόπουλου

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Σας έχω συνηθίσει στην παράθεση πληροφοριών από τις μυστικές δημοσκοπήσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αυτή τη στιγμή, η ΝΔ κινείται σταθερά από 43-45%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιοριστεί από 13-15%. Καθοδική τάση καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, που μετά βίας ξεπερνά το 10%. Απεναντίας, το ΚΚΕ δείχνει να «τσιμπάει» μιάμιση μονάδα. Από εκεί και πέρα και σε σχέση με τα μικρότερα κόμματα, από τις δημοσκοπήσεις προκύπτει μια περαιτέρω καθίζηση της Ελληνικής Λύσης του Βελόπουλου, όπως και της «ΝΙΚΗ» του θεολόγου από το Κιλκίς. Επίσης, σταθερά κάτω από το 3% κινούνται ο Βαρουφάκης και οι Σπαρτιάτες, με την πιο σταθερή δύναμη να αναδεικνύεται (αν και πεσμένη) η Ζωή Κωνσταντόπουλου. Πάντως, επειδή το διαβάσατε πρώτοι, σπεύδω να το επαναλάβω για να υπάρχει: Με τα σημερινά δεδομένα μην αποκλείετε να δούμε και την έκπληξη της τετρακομματικής Βουλής. Στην περίπτωση αυτή, θα δούμε τη ΝΔ να εκλέγει πάνω από 180 βουλευτές.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr