Στην Καλλιθέα περιόδευσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, περιόδευσε στην αγορά της Καλλιθέας σήμερα το μεσημέρι.

«Μια τέτοια τραγική ημέρα που δύο συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την ανάγκη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, να στηρίξουμε την υγεία με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίζει τους εκβιασμούς και να λέει ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα στον Αύγουστο, γιατί επενδύει ξανά στον φόβο» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρέπει με ελπίδα και προγραμματικό λόγο να απαντήσουμε στα ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος

«Πρέπει με ελπίδα και προγραμματικό λόγο να απαντήσουμε στα τεράστια ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες, απ’ όλα τα κόμματα, και από τη Νέα Δημοκρατία. Και ας αφήσουμε τα ψεύτικα διλήμματα. Τα είδαμε και την πρώτη Κυριακή, δεν οδήγησαν πουθενά» είπε χαρακτηριστικά.

«Ας δεσμευτούμε για το τι θέλουμε να κάνουμε για την πατρίδα, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, για μια ανθεκτική ανταγωνιστική παραγωγική βάση με καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα και, πάνω απ’ όλα, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος για δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

 Αδιανόητο να περιμένεις 25 εκατ. τουρίστες και τα νησιά μας να μην έχουν την απαραίτητη κάλυψη από το ΕΚΑΒ

«Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσουμε στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να περιμένεις 25 εκατομμύρια τουρίστες-ταξιδιώτες και τα νησιά μας να μην έχουν κάλυψη τουλάχιστον δύο και τρεις φορές την ημέρα από το ΕΚΑΒ. Και να ζούμε αυτά τα τραγικά περιστατικά που υπογραμμίζουν τις τεράστιες ανάγκες» είπε.

«Γι’ αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει προγραμματικά. Θα μιλήσει για λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και όχι με ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία, όπως την βοήθησε να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με τη στρατηγική του και ο χρυσός χορηγός της, ο κ. Τσίπρας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Είμαστε εναλλακτική προγραμματική αντιπολίτευση

«Είμαστε εδώ για να είμαστε η αξιόπιστη εναλλακτική προγραμματική αντιπολίτευση, ισχυρή προοδευτική δύναμη. Γι’ αυτό ζητώ από τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε διότι οι προτάσεις μας λύνουν προβλήματα και δεν διαιωνίζουν τα τεράστια ζητήματα που έχει η χώρα μας» είπε στις δηλώσεις που έκανε κατά την προεκλογική του περιοδεία στην αγορά Καλλιθέας.