Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν σε έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης

Με ένα μαγικό live performance και τη βραδιά να απογειώνει ο Νικηφόρος, ανάμεσα σε καλούς φίλους, γιόρτασε τα 3 χρόνια του, το all day bar restaurant “Padam”.

Το γνωστό στέκι της Γλυφάδας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτι. Μια ξεχωριστή νότα σε αυτή την αξέχαστη βραδιά για το “3 years anniversary party” του “Padam”, έδωσε το Dj Show του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν σε έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο ιδιοκτήτης Λέανδρος Ζέρρης και η ομάδα του. Το “Padam” είναι το δημοφιλέστερο meeting point της φετινής σεζόν, αφου συνδιάζει café – bar – restaurant, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες, καφέ άριστης ποιότητας, πρωινό ή brunch και ξεχωριστά μεσημεριανά ή βράδυνα πιάτα εμπνευσμένα από international κουζίνες με γαλλικές, ιταλικές & ασιατικές νότες.  

Κωνσταντίνος Αργυρός-Λέανδρος Ζέρρης Θανάσης Χρονόπουλος-Λέανδρος Ζέρρης-Κωνσταντίνος Αργυρός-Χάρης Σιανίδης

Πηγή: parapolitika.gr