Οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Θύρα 4 μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το ντέρμπι με τον Άρη ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον διαιτητή να το διακόπτει και τους παίκτες να φεύγουν για τα αποδυτήρια

Σοβαρά επεισόδια και διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη να βρίσκεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων
, οπαδοί του Δικεφάλου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει το ματς και τους παίκτες του Άρη να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Από τα μέσα του δευτέρου μέρους είχαν αρχίσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να πετούν φωτοβολίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με την κατάσταση να ξεφεύγει στα τελευταία λεπτά, με τον Σκωτσέζο διαιτητή, Μάντεν, να διακόπτει το παιχνίδι.

Μόλις μπήκαν μέσα τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την τάξη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήρθαν σε σύγκρουση μαζί τους με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως. Το γήπεδο πάντως έχει αδειάσει, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να έχουν αποχωρήσει από τις κερκίδες.Το ματς τελικά ολοκληρώθηκε μετά την αποχώρηση των οπαδών.

5443674
5443741

5443646


Πηγή: parapolitika.gr