«Με πήγε στην εκκλησία του Αγίου Φωκά, πάνω στη θάλασσα, και µου πρότεινε να πάµε να δούµε το ηλιοβασίλεµα», αποκάλυψε ο ίδιος

Πρόταση γάµου-έκπληξη για τη Νεσχάν Μουλαζίµ στην Πάρο. Η µελαχρινή καλλονή µε τον σύντροφό της, Στέλιο Πολογεώργη, πέρασαν τις ηµέρες του Πάσχα στο νησί της Πάρου µαζί µε τους φίλους τους Βάσω Κολλιδά, Γιάννη Εµµανουηλίδη, Βασίλη Εµµανουηλίδη και Γωγώ Αποστολέλη.

Εκεί τη Νεσχάν περίµενε µια έκπληξη το Μεγάλο Σάββατο, αφού ο καλός της τής έκανε πρόταση γάµου. «Με πήγε στην εκκλησία του Αγίου Φωκά, πάνω στη θάλασσα, και µου πρότεινε να πάµε να δούµε το ηλιοβασίλεµα. Εγώ ήθελα να πάµε πιο µετά, αλλά αυτός επέµενε και τελικά, τη στιγµή που απολαµβάναµε τη θέα, τον είδα ξαφνικά γονατιστό να έχει βγάλει το δαχτυλίδι και να µου κάνει την πρόταση. Εβαλα τα κλάµατα, δεν το πίστευα, γιατί εδώ και τρία χρόνια έχουµε περάσει πολλά, έχουµε χάσει ανθρώπους και είχα επαναπαυτεί – δεν περίµενα να γίνει πρόταση γάµου επίσηµα. Την ώρα που φόρεσα το δαχτυλίδι, όλοι οι φίλοι µας ήρθαν µε τα αυτοκίνητά τους και έφεραν λουλούδια και σαµπάνιες. Είχε κανονίσει τα πάντα ο Στέλιος. Εκείνη την ηµέρα έτυχε να φοράω λευκά και πολλοί νόµιζαν ότι παντρευτήκαµε. Φέτος, πάντως, θα κάνουµε πολιτικό γάµο, αλλά περιµένουµε να φύγει ο κοροναϊός, για να φέρουµε και ανθρώπους και φίλους από την Τουρκία, οπότε σε περίπου ενάµιση µήνα θα γίνει αυτό το βήµα», κατέληξε το όµορφο µοντέλο.

__

Πηγή: parapolitika.gr