Όλα όσα έγραψε στο Instagram για την αποχώρησή του από το «Love it».

Την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ανακοίνωσε ο Μάνος Μαγιάτης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν κοινό μυστικό από το τέλος της σεζόν ότι θα γίνουν αλλαγές στο «Love it» και ότι κάποιοι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν θα συνεχίσουν στο πλευρό της.

Ο Μάνος Μαγιάτης επιβεβαίωσε όσα ήδη ξέραμε μέχρι στιγμής και στο κείμενο που ανάρτησε στο Instagram, έριξε και το καρφί του.

«#throwback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωράμε και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε ο Μάνος Μαγιάτης.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr