Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Πάουλα Μπαντόσα, αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά των WTA Finals.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στο παιχνίδι με την Πάουλα Μπαντόσα για την δεύτερη αγωνιστική των WTA Finals, που πραγματοποιούνται στη Γουδαλαχάρα, καθώς πλήρωσε ακριβά τα πολλά αβίαστα λάθη και ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ισπανίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 49 αβίαστα λάθη και μόλις 25 winners, ενώ το παιχνίδι της Πάουλα Μπαντόσα ήταν πιο ισορροπημένο (22-23). Η Ισπανίδα έβγαλε 10 άσους έναντι μόλις 1 της Μαρίας, ενώ είχε 6 διπλά σφάλματα και η Ελληνίδα τενίστρια 4. Η Σάκκαρη είχε επίσης 2/5 μπρέικ πόιντ, ενώ έσβησε τα 9 από τα 12 της Ισπανίδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα έδωσε όλα μέχρι τον τελευταίο πόντο και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μαχήτρια, αλλά στο τέλος «λύγισε» και γνώρισε την πρώτη της ήττα στα WTA Finals. Η Σάκκαρη μπορεί να ηττήθηκε, αλλά συνεχίζει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς θα τα δώσει όλα στο ματς της τρίτης αγωνιστικής με την Σαμπαλένκα, που αγωνίζεται στις 03:30 με την Σβίατεκ.

Πηγή: parapolitika.gr