Εσωκομματικές διαμάχες στο ΚΙΝΑΛ – Το «παζάρι» των υποψηφίων.

Στο Κίνημα Αλλαγής αν και ξέρουν ότι οι εσωκομματικές τους εκλογές θα προηγηθούν των εθνικών, κάνουν ήδη παζάρι για τις υποψηφιότητες των βουλευτών. Και τα προβλήματα είναι πολλά.

Για παράδειγμα για την Ανατολική Αττική έχει κλειδώσει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, υπάρχει όμως και η Ευη Χριστοφιλοπούλου που εκλέγεται εκεί και θέλει να ξανακατέβει και έχει και άριστη σχέση με τον Χρήστο Πρωτόπαπα που είναι εκ των στενότερων συνεργατών της Φώφη Γεννηματά, η οποία θέλει τον Χριστοδουλάκη στην Ανατολική Αττική.

Για να βγάλει δυο βουλευτές εκεί το ΚΙΝΑΛ πρέπει να… θριαμβεύσει, πράγμα που δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Επίσης, μαθαίνουμε ότι η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου έχει γίνει έξω φρενών με τις πληροφορίες που την εμφανίζουν έτοιμη να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική και στις επόμενες εθνικές εκλογές να μην ενδιαφέρεται να είναι ξανά υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Αν. Αττική.

Μάλλον κάποιοι θέλουν να την «αποστρατεύσουν» πρόωρα για να ανοίξει ο δρόμος για τον γραμματέα της Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ Μ. Χριστοδουλάκη.

Πηγή: parapolitika.gr