Βρίσκεται στο καρδιολογικό τμήμα-Η συγκλονιστική ανάρτηση του πρώην παίκτη του «Power Of Love»

Μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται πως πέρασε ο Δώρος Παναγίδης. Ο πρώην παίκτης του Power of Love δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας πως νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες στο καρδιολογικό τμήμα σε κρίσιμη κατάσταση…

Διάβασε την ανάρτηση που έκανε ο Δώρος Παναγίδης στα social media:

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ»

 

Πηγή: parapolitika.gr