Τις φήμες που «σέρνονταν» το τελευταίο διάστημα για το γάμο του περιφερειάρχη Αττικής επιβεβαίωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Η κ. Πατούλη μετά και την περιπέτεια με την υγεία της εμφανίστηκε συντετριμμένη για τον χωρισμό της μετά από 35 χρόνια από τον περιφερειάρχη Αττικής, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία εδώ και 2μιση μήνες μαζί του.

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου». Και αποκάλυψε πως ο ίδιος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της και πως ακόμη και σε θέματα που έχουν προκύψει με τον γιο τους δεν έχουν βρεθεί να τα συζητήσουν», ανέφερε η ίδια στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», είπε κλαίγοντας η Μαρίνα Πατούλη στην Κατερίνα Καινούργιου και ανέφερε: «Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα».

Το σχετικό βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr