«Είναι λάθος να λέμε πως χάσαμε τις εκλογές επειδή εξοντώσαμε τη μεσαία τάξη», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Στον αντίποδα της αυτοκριτικής του Παύλου Πολάκη
, ο οποίος με τη γνωστή ακατάλληλη φρασεολογία του παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εθνικές εκλογές ήταν επειδή «εξόντωσε» τη μεσαία τάξη, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης υποστηρίζει πως στο μέτωπο αυτό η αριστερά τα πήγε περίφημα. Και ως εκ τούτου δεν είναι σωστό να λέμε πως χάσαμε τις εκλογές επειδή φορολογήσαμε τη μεσαία τάξη.

Στην εκπομπή secret με τον Παναγιώτη Τζένο στα Παραπολιτικά μεταδόθηκε ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο με τις επίμαχες αναφορές του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης της αριστεράς.

Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη σε επίπεδο φορολογικής πολιτικής ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πράγματα που δεν τα έχει αναδείξει, ενώ εκφράζει το παράπονο του επειδή η οικονομική πολιτική της αριστεράς ως προς το σκέλος αυτό έμεινε ανυπεράσπιστη.

Ενδιαφέρον επίσης έχει και η θέση που διατυπώνει αναφορικά με το ζήτημα των φορολογικών συντελεστών, καθώς όπως εξηγεί στην Ελλάδα όλοι φοροδιαφεύγουν.

«Μικροί, μεγάλοι, μεσαίοι φοροδιαφεύγουν» υποστηρίζει ο κ. Δραγασάκης.