Στη Μύκονο ξεκουράζεται αυτή την περίοδο και γεμίζει τις μπαταρίες της, και η φωτογραφία με την κόρη της Αναστασία με το ίδιο μαγιό τρέλανε τους φίλους τους φίλους της.

Στη Μύκονο ξεκουράζεται αυτή την περίοδο και γεμίζει τις μπαταρίες της για τον χειμώνα η γνωστή παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού.

Για την αγαπημένη παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, αν και έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, προτεραιότητά της αποτελούν πάντα τα παιδιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια χαίρεται να βλέπει τον Σάββα και την Αναστασία να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα.

Πλέον, ο Σάββας είναι 3,5 ετών ενώ η Αναστασία τον Σεπτέμβριο θα γίνει 2.

Αυτή την περίοδο, σύσσωμη η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η Δούκισσα Νομικού συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες τους στο νησί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η παρουσιάστρια μας επιβεβαίωσε γι’ ακόμα μια φορά πόσο χαζομαμά είναι. Φορώντας ασορτί μαγιό με την κόρη της και ποζάροντας στο πλευρό της, έγραψε:

«Δεν ντύνω την κόρη μου όπως ντύνομαι εγώ, εγώ ντύνομαι όπως ντύνεται η κόρη μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού.

Απολαύστε την φωτογραφία του στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr