«Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο Happy Day για τις ημέρες στο σπίτι και πώς τους έχει επηρεάσει η πανδημία του κοροναϊού, αλλά και τα διαφορετικά γενέθλια του μικρού Σάββα πριν λίγες ημέρες.

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε. Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε. Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση. Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

«Την πρώτη εβδομάδα και τη δεύτερη με είχε πιάσει ένα σφίξιμο και προσπαθούσα να χαμογελάω μόνο για τα παιδιά μου. Πραγματικά δεν ήμουν καλά. Τώρα που έχει ανοίξει και ο καιρός και το έχουμε συνηθίσει και το έχουν συνηθίσει και οι γονείς μας είμαι καλύτερα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε η Δούκισσα Νομικού:

Πηγή: parapolitika.gr