Πριν λίγο καιρό την είδαμε με τρεμάμενη φωνή να ξεκινά ουσιαστικά το κίνημα metoo στο χώρο της υποκριτική καταγγέλλοντας για κακοποιητική συμπεριφορά τον Γιώργο Κιμούλη.

Τη Ζέτα Δούκα την ξέρουμε χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στα τηλεοπτικά σήριαλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Πριν λίγο καιρό την είδαμε  με τρεμάμενη φωνή να ξεκινά ουσιαστικά το κίνημα metoo στο χώρο της υποκριτική καταγγέλλοντας για κακοποιητική συμπεριφορά τον Γιώργο Κιμούλη.

Τώρα η Ζέτα αποφασίζει να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό για πρώτη φορά. Να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων κάτι που όπως έγραψε τη κάνει ευτυχισμένη! Η ηθοποιός υπέγραψε ήδη με γνωστό εκδοτικό οίκο και η χαρά της είναι μεγάλη:

Την λατρεία μου για τα βιβλία, νομίζω ότι την έχετε καταλάβει όλοι.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κατέγραφα σχεδόν τα πάντα που βίωνα.

Ήμουν ερωτευμένη, έγραφα. Ήμουν απογοητευμένη, έγραφα.

Χαρούμενη, πληγωμένη, ενθουσιασμένη, έγραφα.Ο,τιδήποτε ονειρευόμουν, σχεδίαζα, εγκατέλειπα, αποκτούσα, ήταν σαν να μην ίσχυε αν δεν το κατέγραφα κάπου.

Πριν έναν χρόνο λοιπόν, μου γεννήθηκε η ιδέα να γράψω κάτι που θα σηματοδοτεί την μεγάλη μου αλλαγή στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και τη φιλοσοφία μου γύρω από τη ζωή. Κάτι που θα μιλάει για τα πανανθρώπινα ζητήματα, που περνούν μέσα από τον σεβασμό, την διαφορετικότητα, την αυτοπεποίθηση, την γυναικεία ενδυνάμωση την δύναμη της φιλίας και την περιβαλλοντική συνείδηση, γραμμένο όμως με τρόπο ανάλαφρο και απλό, σαν ιστορίες για μικρά παιδιά.

Και το έκανα!

Και βρεθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντήσω ανθρώπους που θέλησαν να τα εκδώσουν! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Η συγκίνηση μου απέραντη! Βλάση, Βασίλη, Ελένη, Χρύσα , Θάνο, θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι!

Σας ευχαριστώ!  Η «Έλλα και η Άλλυ», καταφθάνουν” έγραψε η ηθοποιός εκδηλώνοντας την τεράστια χαρά και συγκίνησή της για το νέο της εγχείρημα.

Πηγή: parapolitika.gr