Για όσα πέρασαν με τη Ζέτα Δούκα και τον Νίκο Ψαρρά στη συνεργασία τους με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή μετά την δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα πήρε θέση επιβεβαιώνοντας όσα αποκάλυψε η συνάδελφός της, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open αποκάλυψε πως παρόμοια περιστατικά υπήρχαν και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης. Όπως είπε όμως, με τη Ζέτα Δούκα τα πράγματα ήταν πιο άγρια σε σημείο που κάποια στιγμή να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή.

«Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές και τίποτα υπερβολικό, είπε την αλήθεια. Υπήρχαν περιστατικά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στην Ζέτα ήταν πολύ πιο άγριο το τοπίο. Ήταν μια συνεργασία άσχημη από κάθε πλευρά. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Προσωπικά εγώ την πήρα και την πήγα με τον Νίκο στο σπίτι της.  Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να αμφισβητεί την κλωτσιά, τα βρισίδια, ότι την σαμπόταρε σε κάθε παράσταση, ότι της έβγαινε από αλλού στην κουίντα, ότι της έλεγε άλλα λόγια, ότι σε σκηνές συγκεκριμένες την άφηνε έκθετη. Τι να αμφισβητήσει δηλαδή».

Πηγή: parapolitika.gr