Δεν έχει αφήσει δομή που να μην έχει επισκεφτεί

Ίσως είναι η Υπουργός που έχει κάνει τα πιο πολλά χιλιόμετρα! Η αεικίνητη Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, για μία ακόμη φορά, έκανε πρωί πρωί ένα ακόμα covid test, και φρόντισε να βρεθεί στο πλευρό «των παιδιών της».

Η Υφυπουργός, αρμόδια για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, δεν έχει αφήσει δομή που να μην έχει επισκεφτεί. Γνωρίζει πλέον τα περισσότερα παιδιά με τα ονόματά τους και φυσικά έχει συχνή επικοινωνία με τις διοικήσεις των εποπτευόμενων φορέων. Πρόσφατα  επισκέφτηκε το Σικιαρίδειο Ίδρυμα στο Μαρούσι. Ένα φορέα με μακρά ιστορία που σήμερα προσφέρει υπηρεσίες και προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και απασχόλησης σε συμπολίτες μας με αναπηρίες. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν ο εμβολιασμός ωφελουμένων και φροντιστών στη δομή αλλά και η διερεύνηση λύσεων που θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα αλλά και την εξέλιξη του Σικιαριδείου Ιδρύματος σε Κέντρο Φροντίδας Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ).

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στις εγκαταστάσεις και η αδειοδότηση του ΚΔΗΦ που θα επιτρέψουν την αύξηση του αριθμού των εξυπηρετούμενων και κατά συνέπεια θα οδηγήσει τον φορέα στη βιωσιμότητα.

Πηγή: parapolitika.gr