Το 59,3% κρίνει θετικά το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ τα προσωπικά ποσοστά δηµοφιλίας για τον κ. Αγοραστό είναι ακόµα πιο υψηλά και βρίσκονται στο 70,3%.

Λιγότερο από έναν χρόνο έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, η GPO σε συνεργασία µε τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» παρουσιάζουν το Βαρόµετρο της Αυτοδιοίκησης, το οποίο σε εβδοµαδιαία βάση θα καταγράφει και θα αποτυπώνει τις τάσεις που διαµορφώνονται σε ένα µεγάλο τµήµα των περιφερειών και των δήµων της χώρας.

Η αρχή γίνεται µε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, µια περιοχή στην οποία καταγράφεται αξιοσηµείωτη σταθερότητα στο επίπεδο της περιφερειακής Αρχής, αφού ο κ. Κώστας Αγοραστός διανύει ήδη την τρίτη του θητεία χωρίς, όπως δείχνουν τα δεδοµένα της παρούσας µέτρησης, να υφίσταται κάποια φθορά.

Τουναντίον, εµφανίζεται ισχυρός, µε υψηλή δηµοφιλία και κυριαρχικό προβάδισµα στην πρόθεση ψήφου, το οποίο προσώρας φαίνεται δύσκολο να αµφισβητηθεί. Συγκεκριµένα, το 59,3% του εξεταζόµενου δείγµατος κρίνει θετικά και µάλλον θετικά το έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ τα προσωπικά ποσοστά δηµοφιλίας για τον κ. Αγοραστό είναι ακόµα πιο υψηλά και βρίσκονται στο 70,3%.

dim1

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση στο e-ota.gr.