«Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ», είπε ο Έλληνας τενίστας μόλις είδε στο μόνιτορ τον μικρό Ρεξ

Για καιρό θα θυμάται τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εν όψει της επικείμενης συμμετοχής του στο US Open, καθώς ένας πολύ νεαρός δημοσιογράφος του έκανε μία…επική ερώτηση.

Η ερώτηση για το…κούρεμά του

«Είσαι πιθανότατα ο μικρότερος δημοσιογράφος που έχω μιλήσει ποτέ», είπε ο Έλληνας τενίστας μόλις είδε στο μόνιτορ τον μικρό Ρεξ, που έκανε την τελευταία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open.

Ο Ρεξ, αφού τον ευχαρίστησε για το σχόλιο, ρώτησε τον Στέφανο Τσιτσιπά ποιος έκοβε τα μαλλιά του κατά τη διάρκεια του lockdown και αν συστήνει τις υπηρεσίες του, κάνοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους παρευρισκομένους να γελάσουν. «Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και έκανε την ίδια ερώτηση στην Ρεξ.

«Με κούρευε ο πατέρας μου, δεν ήταν καλά», απάντησε γελώντας ο Ρεξ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε: «Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο 

Πηγή: parapolitika.gr