«Με το που έλεγα “όχι”, ξαφνικά δεν ξαναχτύπαγε το τηλέφωνο» δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Τσακάλας, ο οποίος εξομολογήθηκε και τους ρόλους που έχασε επειδή δεν πέρασε από το σπίτι για ένα κρασί.

«Επιστρέφω στο “Καφέ της Χαράς” με έναν γκεστ ρόλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι για περισσότερα επεισόδια, έχουν προχωρήσει πολύ στα γυρίσματα.

Ο ρόλος του Μπίλυ είναι τατουάζ πάνω μου, έτσι με φωνάζουν στο δρόμο. Είχα να δω τον Χάρη Ρώμα από τότε, είναι συνέχεια πάνω απ’ όλα, επιβλέπει τα πάντα.

Ασχολούμαι με το σενάριο, είχα δώσει τα χέρια με ένα κανάλι, αλλά λόγω κοροναϊού πάγωσε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τσακάλας.

Ο Δημήτρης Τσακάλας πρόσθεσε επίσης:

«Στα ξεκινήματά μου, σε κάποιες οντισιόν μου πρότειναν αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί. Με το που έλεγα “όχι”, ξαφνικά δεν ξαναχτύπαγε το τηλέφωνο. Έχω απορρίψει οντισιόν γιατί δεν μου άρεσε αυτός που την έκανε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πως βίωσε τα lockdown λόγω της πανδημίας, υπογραμμίζοντας πως στο πρώτο εγκλωβίστηκε στην Κύπρο, κάτι που του ήταν δύσκολο καθώς την ίδια περίοδο νοσηλευόταν ο πατέρας του. «Στο δεύτερο, είχα τα γυρίσματα και έβγαινα, οπότε ήταν πιο εύκολο» πρόσθεσε.

Πηγή: parapolitika.gr