Μέσα σε μια αίθουσα του σινεμά, ενώ τόνισε πως η όλη ιδέα ήταν πολύ δύσκολη να πραγματοποιηθεί καθώς χρειάστηκε αρκετά άτομα για να τον βοηθήσουν.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε το πώς οργάνωσε την άκρως ξεχωριστή πρόταση γάμου στην Αντιγόνη, η οποία έγινε μέσα σε μια αίθουσα του σινεμά, ενώ τόνισε πως η όλη ιδέα ήταν πολύ δύσκολη να πραγματοποιηθεί καθώς χρειάστηκε αρκετά άτομα για να τον βοηθήσουν.

«Μου είχε πει ότι αν μου κάνεις πρόταση γάμου, δε θα ήθελα να την κάνεις μπροστά σε κόσμο…Και την έκανα μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα σινεμά. Το οργανώσαμε μαζί με τον κουμπάρο μου. Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου έδειχνε την πορεία μας από την αρχή που γνωριστήκαμε.

Είχε συνεντεύξεις ανθρώπων δικών μας, φωτογραφικό υλικό, ήταν υπερπαραγωγή. Το βίντεο στο τέλος κατέληγε με ένα ρεαλιστικό ρυθμό, να δείχνει την πορεία μου από το θέατρο γιατί εκείνη την ώρα που η Αντιγόνη με περίμενε στο σινεμά και έβλεπε αυτό το βίντεο.

Όταν το βίντεο τελείωσε, άνοιξα την πόρτα, γονάτισα και της έκανα πρόταση γάμου, δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Πηγή: parapolitika.gr