«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο στόχος μου είναι η Ελλάδα να μπει ξανά στην δεκάδα

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, συνθέτης του ελληνικού κομματιού που διαγωνίστηκε στη φετινή Eurovision, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο στόχος μου είναι η Ελλάδα να μπει ξανά στην δεκάδα. Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ.

Επειδή το κάνω αυτό αρκετά χρόνια, φέτος είχε πάρα πολύ καλά τραγούδια και εμείς κάναμε μια επιλογή τραγουδιού που θα μπορούσε να «μιλήσει» και στις επιτροπές και στο κοινό.

Ήταν ένα τραγούδι μέσα στην εποχή και αυτό είδαμε ότι έχει τρομερή αποδοχή στο κοινό. Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους σαν ομάδα. Η Στεφανία ήταν εξαιρετική. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι όμορφη, με επαγγελματισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μόνο καλά ακούμε εδώ. Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you. Αναλογιστείτε τι είχε να κάνει στη σκηνή…» είπε ο συνθέτης.

Για την νίκη της Ιταλίας ο ίδιος ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ ορίτζιναλ πράγμα αυτό της Ιταλίας και ο κόσμος το εισέπραξε αυτό. Άρεσε το κομμάτι. Το βλέπαμε κι εδώ. Όταν έπαιζε γινόταν χαμός. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι θα κέρδιζε από προχτές.»

«Η Αγγλία μετά από πολλά χρόνια έστειλε ένα αξιοπρεπές κομμάτι. Καμία χώρα δεν αξίζει να πάρει μηδέν, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός. Το μηδέν δεν είναι ωραίο για καμία χώρα. Κρύβει άλλα πράγματα» συμπλήρωσε με νόημα.

Πηγή: parapolitika.gr