Τι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο ΓΓ της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού

Ολοκληρώθηκε η βελτίωση των τηλεπικοινωνιών καθώς και η παροχή αξιόπιστης και γρήγορης σύνδεσης στο Φαρμακονήσι, ύστερα από την επιστολή που έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού από το δήμαρχο του νησιού.

Η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείου, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη

 Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης έγραψε τα εξής:

«Αναβαθμίζουμε τις τηλεπικοινωνιακές δυνατότητες σε 80 σημεία της Ελληνικής επικράτειας. Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και με ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ενισχύουμε τις υποδομές ακριτικών περιοχών. Nikos I. Panagiotopoulos Thodoris Livanios #Athanasios_Staveris». 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Κόλιας ευχαρίστησε θερμά τον ΓΓ της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση του μακροχρόνιου αιτήματος.

Και ο ίδιος ο Γρ. Δημητριάδης, όμως, ανέβασε στο twitter μήνυμα για την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών δυνατοτήτων του νησιού.

«Καταφέραμε με τη συνδρομή των αρμοδίων υπηρεσιών να τρέξουμε πολύ γρήγορα σχετική παρότρυνση που έφτασε στο γραφείο μας», τόνισε.