«Πόσες γυναίκες αυτή την εποχή που ζούμε θέλουν να κάνουν παιδιά;» αναρωτιέται η Δήμητρα Παπαδήμα.

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη έδωσε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αποκάλυψε την ηλικία της
.

«Είναι μια σοκαριστική ηλικία που την λέω για να την πιστεύω. Είμαι 58 χρονών και σοκάρομαι που το λέω».

«Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας μεγάλος μπέμπης. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Νιώθω πολύ έξυπνη που αποφάσισα να κάνω μαζί του παιδί.

Δεν θα το κρύψω, είχα πολλές προτάσεις να κάνω παιδιά με άλλους, ήμουν περιζήτητη ως μάνα και διάλεξα τον Γιάννη για τον όγκο του. Έβλεπα υγεία. Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Τώρα μένουμε πολύ μαζί.

Υπήρχε ένα διάστημα που μέναμε χώρια, σε χωριστά σπίτια. Πέρασα πολύ δύσκολα οικονομικά και τα έβγαλα πέρα ολομόναχη με ένα παιδί, βοηθώντας και τον Γιάννη», εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ηθοποιός, στη συνέχεια, ξέσπασε για τα σποτ για την υπογεννητικότητα.

«Όταν βάζουν να μιλούν για την υπογεννητικότητα κάτι παιδάκια, αυτό δεν προσβάλει την παιδική αθωότητα; Μιλάνε για να μας δώσουν αφορμή να κάνουμε παιδιά; Είναι αίσχος αυτό το πράγμα που έγινε.

Βάζουν τα μωρά να λένε λέξεις που δεν κατανοούν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις και να παπαγαλίζουν. Έψαχνα να βρω σε ποιον να απευθυνθώ για να βρίσω και να πω αίσχος και ξαφνικά πέτυχα το άλλο που βρίζουν τη γυναίκα τη σαραντάρα.

Δεν το έχω δει ολοκληρωμένο αυτό τι είναι, αλλά αυτό είναι η αλήθεια. Ναι, μια γυναίκα χάνει το τρένο παιδιά. Δεν είπαμε να αυτοκτονήσεις.

Δηλαδή, πόσες γυναίκες αυτή την εποχή που ζούμε θέλουν να κάνουν παιδιά; Για να κάνουν τι; Να φοράνε μια σερβιέτα στο στόμα; Να μην μπορούν να εκφραστούν; Γιατί να θέλει μια γυναίκα τώρα να κάνει παιδί»;

Για το ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν στην τηλεόραση πριν από μένα. Εγώ είχα φύγει από εκείνη την εκπομπή με τον Ιάσονα γιατί έλεγε συνέχεια «Μαζί μας είναι η πανέμορφη Δήμητρα Παπαδήμα».

Του λέω «μη με ξαναπείς πανέμορφη». Με είπε, έφυγα και πήγε η Ελένη. Και τα κατάφερε περίφημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της:

Πηγή: parapolitika.gr