Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόβα νυφικού και την προβληματίζει η απόσταση που θα έχει με τον Δημήτρη, αφού το νυφικό θα έχει αρκετό όγκο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη
διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόβα νυφικού και την προβληματίζει η απόσταση που θα έχει με τον Δημήτρη, αφού το νυφικό θα έχει αρκετό όγκο.

«Το νυφικό μου θα είναι πολύ γεμάτο! Το έκανα πρόβα για να δω πόσο, με ένα άνοιγμα που ήθελα να δω, μπορεί ο σύντροφος μου να έρθει κοντά μου. Αν θα μπορούμε να είμαστε κοντά ή θα έχουμε την απόσταση του κορονοϊού», ανέφερε.

«Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης με διεκδίκησε πάρα πολύ. Είχαμε μια κοινή, γνωστή παρέα, έτυχε να έχουμε βγει κάποιες φορές και με κέρδισε» συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε: «Έκανα και τατουάζ για τον αγαπημένο μου».

Όσον αφορά την κουμπάρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλει να την παντρέψει η παιδική της φίλη, Βρισηίδα, αλλά αυτό μάλλον δεν θα γίνει, αφού υπάρχει ένα μικρό κόλλημα σχετικά με το θρήσκευμα.

Πηγή: parapolitika.gr