«Όταν αποκάλυψα την κακοποίηση που βίωσα, δεν το έκανα για διαφήμιση»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συνάντησε την Κατερίνα Στανίση για λογαριασμό της εκπομπής «Σου Κου Family». Μία από τις μεγαλύτερες, λαϊκές φωνές της Ελλάδας μίλησε φέρνοντας στον νου της κάθε βήμα της σταδιοδρομίας της. Στην ανασκόπηση που έκανε θυμήθηκε την πρώτη φορά που τραγούδησε σε ηλικία 15 ετών στη Γερμανία, εκεί όπου μετανάστευσαν οι γονείς της, όταν ήταν η ίδια 7 ετών.

Οι σταθμοί της καριέρας της και η κακοποίηση 

Σταθμός στην καριέρα της η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Γιώργο Νταλάρα. «Όταν με πήρε τηλέφωνο, του το έκλεισα γιατί νόμιζα μου έκανε πλάκα. Ξαναπήρε και δεν ήξερα πού να κρυφτώ». Ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο μέγας λαϊκός βάρδος αναγνώρισε κι εκείνος το άστρο της και την επέλεξε να κάνουν μαζί ένα ντουέτο. «Μου έδωσε τραγούδια και δημιουργήθηκε μια φιλί ανάμεσά μας και με τη σύζυγό του» είπε.

Σχολιάζοντας η τραγουδίστρια την επικαιρότητα και το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ανέκυψε πρόσφατα αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία, αφού ήταν από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για την κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν. «Δεν βγήκε καμία γυναίκα να με στηρίξει όταν είχα πει για την κακοποίηση που είχα υποστεί. Όταν αποκάλυψα την κακοποίηση που βίωσα, δεν το έκανα για διαφήμιση. Τα μπουζούκια είναι εκκλησία, σε σχέση με αυτά που ακούγονται στο χώρο του θεάτρου. Δεν είμαι θεός για να κρίνω, αλλά όταν ακούω για παιδεραστία τρελαίνομαι. Με αγαπούν οι κουλτουριάρηδες γιατί βλέπουν το αυθεντικό σε εμένα, δεν προσπαθώ να μοιάσω κάπου» ανέφερε η ίδια.

Πηγή: parapolitika.gr