Την οργή του εξέφρασε την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ για υπόνοιες των Δημοκρατικών πως πέρασε μια σειρά από «μίνι εγκεφαλικά» κατά την περσινή χρονιά.

 «Δεν τελειώνει ποτέ! Τώρα προσπαθούν να πουν πως ο αγαπημένος σας πρόεδρος, εγώ, πήγε στο ιατρικό κέντρο Walter Reed, υποφέροντας από μια σειρά μίνι εγκεφαλικών. Ποτέ δεν συνέβη αυτό στον συγκεκριμένο υποψήφιο, είναι FAKE NEWS. Ίσως να αναφερόνται σε άλλον υποψήφιο από άλλη παράταξη» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

 Με αυτό, επιχείρησε να «απαντήσει» στην παρουσίαση ενός βιβλίου που έκαναν οι New York Times και το οποίο αναφερόταν σε μυστηριώδη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στο ιατρικό κέντρο του Μέριλαντ τον περσινό Νοέμβριο. Το βιβλίο του Μάικλ Σμιντ με τίτλο «Donald Trump v the United States», αναφέρει πως ο Μάικλ Πενς είχε τεθεί σε φάση αναμονής για να αναλάβει χρέη προέδρου, αν αυτό χρειαζόταν. Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Πενς θα είχε πιάσει δουλειά σαν πρόεδρος, αν ο Τραμπ είχε μπει σε γενική αναισθησία προκειμένου να χειρουργηθεί, χωρίς πάντως να αναφέρει τον λόγο για τον οποίο επισκέφτηκε, αρχικά, την κλινική.

 Από το δημοσίευμα αυτό «πιάστηκε» ο Τζο Λόκχαρτ, πρώην Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου και μέλος των Δημοκρατικών, την εποχή διακυβέρνησης Κλίντον, ο οποίος αναρωτήθηκε στο Twitter: «Πέρασε ο Τραμπ από εγκεφαλικό και το κρύβει από τον αμερικανικό λαό;».

Πηγή: parapolitika.gr