Μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η τραγουδίστρια

Στην Εύβοια
, που επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές, έκανε τις διακοπές της η Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια όλο το προηγούμενο διάστημα δημοσίευε φωτογραφίες από το μέρος που έκανε διακοπές, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον προορισμό της.

Με μια νέα της ανάρτηση, όμως, η Δέσποινα Βανδή πόζαρε με το μαγιό της σε μία από τις παραλίες της νότιας Εύβοιας και ανέφερε πως επέλεξε την Εύβοια για τις διακοπές της, καθώς θέλει να στηρίξει τον τόπο προκειμένου να ανακάμψει, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοί του επίσης, δεν θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξή μας με κάθε τρόπο. Ήμασταν εκεί, κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια, άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες, και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας, στα Μεσοχώρια, και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

Πηγή: parapolitika.gr