«Κάποιες φορές ήθελα την ησυχία μου και δεν την είχα» εξομολογείται στα Παραπολιτικά και στην Σπυριδούλα Τριάντου

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 18.40, το «My Greece» στο Mega κάνει εντυπωσιακές αποδράσεις σε όλη την Ελλάδα, µε οδηγό τη ∆έσποινα Βανδή. Η αγαπηµένη τραγουδίστρια ό,τι αναλαµβάνει το κάνει δικό της, βάζει την πινελιά της και αποδεικνύει πως τα χαρίσµατά της είναι πολλά και ξέρει πώς να τα αναδεικνύει. Ο,τι έχει πετύχει είναι συνδυασµός ταλέντου, δουλειάς και µυαλού. Και αυτό την κάνει πολύ ξεχωριστή… Πρόσφατα, η ∆. Βανδή παρουσίασε το δεύτερο single από την άκρως επιτυχηµένη συνεργασία της µε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, το τραγούδι «Πέτρα», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

 Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει στo Secret, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, και στην συνέντευξή της στην Σπυριδούλα Τριάντου ότι θα περάσει ένα ξεχωριστό Πάσχα, όχι μόνο λόγω κοροναϊού, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν τρώει κρέας. Ούτε η ίδια, ούτε η οικογένειά της. Μεταξύ άλλων αναφέρει στη συνέντευξή της αναφέρεται στη νέα της επαγγελματική στέγη, στα σχέδια για το μέλλον, αλλά στην κατάσταση της πανδημίας.

 Νέο σπίτι για το «My Greece». Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;

  Χαίροµαι πάρα πολύ που φέτος το «My Greece» συνεχίζει τα ταξίδια του, που συνεχίζουµε να ανακαλύπτουµε τις οµορφιές της χώρας µας και που όλο αυτό φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι.

 Τώρα µας ταξιδεύετε σε όλη την Ελλάδα µε έναν τρόπο ξεχωριστό…

 Είναι σηµαντικό να γνωρίζεις το παρελθόν σου. Είναι σηµαντικό να γνωρίζεις και το παρόν σου. Αυτή η εκποµπή που κάνουµε είναι επί της ουσίας µια προσπάθεια «αλληλογνωριµίας». Είναι όπως συµβαίνει µε τις ανθρώπινες σχέσεις: όσο πιο καλά γνωρίζεις κάποιον τόσο περισσότερο µπορείς να εκτιµήσεις την όποια αλήθεια φέρει. Είναι τόσο µεγάλη η οµορφιά της χώρας µας και τόσο σπουδαία η ιστορία που έχουµε.

 Ποιο ήταν το καλύτερο ταξίδι πίσω από τις κάµερες;

∆εν µπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Και αυτό δεν έχει να κάνει µε τον εκάστοτε τόπο. Ολο αυτό οφείλεται στη σχέση που έχω µε την οµάδα µου. Νοιαζόµαστε για το αποτέλεσµα των γυρισµάτων, να αποδοθεί ο κάθε τόπος µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και όσο κι αν κάποιες φορές αυτό είναι εξαντλητικό, δεν µας καταβάλλει, γιατί η αγάπη που έχουµε µεταξύ µας και η εκτίµηση είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό που θα µου µείνει από όλα λοιπόν τα ταξίδια µου είναι η σχέση µου µε τον καθένα ξεχωριστά από την οµάδα.

 Υπάρχει κάτι που δεν έχετε δοκιµάσει στον χώρο του θεάµατος και είναι στα άµεσα σχέδιά σας;

 ∆εν είναι κάτι που αυτή τη στιγµή σχεδιάζω άµεσα. Ας βγούµε πρώτα από όλη αυτή την κατάσταση και βλέπουµε. ∆εν έχω σταµατήσει να ονειρεύοµαι και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τολµάω και δοκιµάζω πράγµατα.

 Υπήρχαν στιγµές που σας τρόµαξε η τόση προβολή;

 ∆εν µε τρόµαξε ποτέ η προβολή. Με ενόχλησε το ότι υπήρχαν φορές που ήθελα την ησυχία µου και δεν την είχα.

 Νέο τραγούδι, «Πέτρα». Για ποιον λόγο µπορεί να γίνει η δική σας καρδιά πέτρα;

 Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι µέσα στη ζωή και το δικαίωµα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Εχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συµπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχοµένως µε τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Εχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά µου και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης.

 Σας έχει επηρεάσει η καραντίνα;

  Αρκετά. Ηταν µια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσω και να παρατηρήσω καλύτερα τη ζωή µου. Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ µέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδηµίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών µου, που ήταν κλεισµένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να µην µπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς µέχρι και τη στέρηση της προσωπικής µου έκφρασης και επαφής µε τον κόσµο µέσα από το τραγούδι.

 Πάσχα στο χωριό… δεν έχει φέτος! Πού θα το περάσετε;

 Αν η µόνη µου επιλογή είναι το Ντουµπάι, λέω να το περάσω στην Αθήνα (γέλια).

 Πώς θα επιµεληθείτε το πασχαλινό τραπέζι;

  Είναι χρόνια που δεν τρώω κρέας και ούτε και τα παιδιά µου, οπότε θα έχουµε από όλα τα άλλα καλά που έχει ένα εορταστικό τραπέζι. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πηγή: parapolitika.gr