Η φωνή της Δέσποινας Βανδή ράγισε κατά την ερμηνεία της, που προμήνυε από τότε το τέλος του γάμου της που θα ερχόταν στο αφιέρωμα του Mega.

Στις αρχές Ιουνίου, όταν η Δέσποινα Βανδή είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» κανένας δεν περίμενε την ανακοίνωση, που έκανε πριν από λίγες ημέρες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν στις 15 Ιουλίου πως από εδώ και στο εξής θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί, αλλά τα δημοσιεύματα μιλούν για ένα «χάσμα» μεταξύ της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή, το οποίο ενώ έχει δημιουργηθεί ίσως αρκετό καιρό πριν, πλέον μοιάζει αγεφύρωτο.

Οι πιο παρατηρητικοί, ίσως θυμούνται την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, όταν ανάμεσα σε άλλα παλιότερα τραγούδια της, επέλεξε να πει και το γνωστό «Μάη μήνα».

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι, όμως φαίνεται πως λύγισε εντελώς, όταν είπε τον στίχο: «Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα».

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr