Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη εκπομπή, Ευτυχείτε και μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο καμαρίνι της στο J2US και μεταξύ άλλων μίλησε για τα social media αλλά και για το χρόνο και τις ρυτίδες της.

Η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ακόμη και σε φωτογραφίσεις που κάνω για εξώφυλλα, τους έχω πει να μου αφήνετε κάποιες ρυτίδες. Δεν θέλω να είναι όλο ένα ψέμα. Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι, ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω πως είμαι 25, θα ήμουν γελοία.

Τα social media μου δεν τα διαχειρίζεται κανείς! Όλα σωστά, λάθη εγώ τα κάνω! Δεν είμαστε τέλειοι, και εγώ προσέχω, μη νομίζεις. Προσέχω κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές αυτή η φυσικότητα, η αλήθεια που έχει, νομίζω είναι πιο γοητευτική. Δεν είμαστε έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί. Ή όταν μαγειρεύουμε ή πλένουμε πιάτα…».

Και δεν δίστασε να πει: «Τα παιδιά με βλέπουν στο J2US. Μερικές φορές μου λένε ότι συμφωνούν μαζί μου… Δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο ήμουν μικρότερη και μου πάει. Στα πολύ αδύνατά μου ήμουν μείον πέντε κιλά. Θέλει πολύ προσπάθεια, Κατερίνα μου. Και όσο μεγαλώνεις κακά τα ψέματα, πρέπει να προσέχουμε. Μετά τα 40 λένε θα έχεις ή πρόσωπο ή σώμα. Χρειάζεται να γυμνάζεσαι και να ξέρεις τι τρως».

Πηγή: parapolitika.gr