Το ζευγάρι χώρισε μόλις εννέα μήνες μετά την επανασύνδεσή τους.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Πάνου Αδαμόπουλου.

Το ζευγάρι που τον περασμένο χειμώνα μετά από 6,5 χρόνια κοινής πορείας είχα αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους επανενώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η επανασύνδεσή όμως δεν κράτησε περισσότερο από εννέα μήνες αφού τα σύννεφα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους κάνοντάς τους να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν ξανά.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μιλώντας για τη σχέση της με τον γοητευτικό Personal trainer και το διάστημα που είχαν μείνει χωριστά είχε μιλήσει γι αυτό.

«Το διάλειμμα βοήθησε. Μια σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει. Πάντα ονειρεύεσαι το για πάντα αλλά χρειάζεται ένα διάλειμμα.

Όταν τον χάνεις καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Είμαι αισιόδοξη και ότι γίνεται, γίνεται για καλό.

Δεν είμαι αρνητική στο γάμο αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζουν και πολλά. Εγώ είμαι 8 χρόνια σε σχέση άρα σαν παντρεμένη δεν είμαι; Το γάμο θα τον κάνω ως ένα πάρτι αλλά και για το χατίρι της γιαγιάς μου».

Μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έδωσαν εκ νέου τέλος στη σχέση τους, αλλά συμφωνα με  το «TLIFE» που επικοινώνησε μαζί της, η ίδια  επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση.

Όπως έχει πει και στο παρελθόν η Δανάη, δεν νιώθει άνετα να μιλά για τα προσωπικά της.

Πηγή: parapolitika.gr